Over WT Millegem

Auteur : Gert
Gepubliceerd op Donderdag 19 Januari 2017 22:00

W.T. Millegem vzw is een vereniging van wielertoeristen en mountainbikers.
Momenteel tellen we 85 leden.Het lokaal van de club is Café La Cuenta.
In het wegseizoen, dat loopt van februari tot eind september, worden er elke zaterdag en zondag ritten voor de leden georganiseerd.
Binnen de club zijn er 5 groepen, MTB,A+,A, B en C.
Ritten voor de C worden gereden met een gemiddelde snelheid van 23 km/uur.
De ritten van de B worden gereden tegen een gemiddelde van 26 km/uur.
De A-groep rijdt met een gemiddelde snelheid van 28-30 km/uur.

Onze A+ groep zet het gashendel verder open en op het einde Full Throttle .

Naast bovenstaande ritten die met de koersfiets gereden worden, zijn er bijna wekelijks ook ritten met de MTB.

De afstand schommelt tussen 40 en 60 km maar er zijn ook enkele uitschieters van 90 en 100 km. MTB ritten worden het ganse jaar door georganiseerd.

Personen die interesse hebben, worden uitgenodigd om eens enkele keren mee te rijden.

Waar je moet zijn, hoe laat en welke rit vind je bij onze kalender,Leden kunnen echter inloggen en meer info zien.
Mocht je besluiten om toch aan te sluiten, dan vragen we je een vergunning te nemen van wielerbond Vlaanderen onder W.T Mol-Millegem VZW en uw lidgeld te betalen op rek.nr. BE95 7875 4264 6958.

Daarnaast zijn er nog een aantal speciale reis organisaties van de club die enkel voor leden worden ingericht. Voorbeelden hiervan is een vierdaagse uitstap met Ons-Heer-Hemelvaart en een mountain bike weekend in September dat 3 dagen duurt.Ook zijn er een aantal speciale activiteiten die ook voor niet-leden toegangkelijk zijn zoals:
Hageland Classic
Winter MTB TT
...

Indien U nog verder informatie wenst kan U deze bekomen via bosmansnancy@msn.com.

Kalender voor volgende dagen

Zon